Den Grønne ært

Rudersdal Børne kultur hus

 

Visionen:

Et læringsmiljø med legende værksteder, musik, billedkunst, eventyr, teater, natur, science og ikke mindst kreative, eksperimenterende børne fællesskaber.

Den grønne ært er magisk og kan forvandle huset til et forunderligt sted. Når magiske ærter plantes vokser de op og skaber eventyr, magi og fællesskab.

 

Detail 2

Den grønne ært er VORES hus - børn og voksne i Holte & bøgebakken - det får liv ved alles engagement, ansvarlighed, forestillingsevne, glæde og arbejdsindsats.

Det er et kollektivt hus, der drives af en husgruppe og en ansvarlig medarbejder fra hvert hus. Kom og vær med. 

Detail 3

Formålet:

At tilbyde områdernes småbørn en variation af kulturelle oplevelser i et børnefællesskab med såvel kendte børn og voksne som børn og voksne fra andre huse og områder.

Et fælles hus med tid til fordybelse, sanselige oplevelser, kreative og eksperimenterende aktiviteter, naturoplevelser og nære børnefællesskaber i et legende, lærende miljø.

 

Detail 4

 

Vi vil udfordre børnene i legende, professionelt indrettede værksteder med musik, billedkunst, eventyr, teater, natur og science.

Her kan børnene møde udøvende kunstnere og fagproffessionelle aktører, de kan eksperimentere med personlige udtryk, være aktive og iagttagende og blive rigere på kulturelle oplevelser og fællesskaber. 

streg tegning af den grønne ært

Den Grønne ært's - Rum fordeling